27 Aralık 2010 Pazartesi

ANNE BÖREĞİ

Canım anneciğim yapmış bu börekleri.Dünyanın en güzel böreğini de yemiş olsanız yine de en güzeli anne eli değmiş olandır değil mi hepimiz için.Anneciğim eliyle açar yufkaları ve çıtır çıtır olur onun börekleri.Tepsi dolunca kalan hamur ve içle anında adam başı bir gözleme yapılıverir sıcacık yensin diye.Canım anneciğim ellerine sağlık.


Bunlarda yılbaşını bilen çiçekler.Aralık ayında tomurcuklanmaya başlayan ve yılın son günlerinde bu güzelim çiçeklerini cömertçe bize sunan çok bilmiş çiçeklerim benim.




Dün lodos rüzgarı hakimdi Bodrum da ve gri bir gökyüzü.Bir çok insanın sevmediği hava aslında.Ben de en çok böyle havaları severim.Ah bir de yağmur yağsa, dalgalar kocaman kocaman olsa, kıyılara çarpsa ve köpük köpük sönse...


Dün şöyle bir dolaşmaya çıktık bizde eşimle.Gerçi Bodrum da ki Esse 'den öteye geçemedik ve pazar gezimizi orada sonlandırdık.Nuran Hanım Bodrum Esse'nin yöneticisi çok güler yüzlü ve samimi bir insan.Tabi hal böyle olunca sonuç aşağıda ki gibi oldu.



Sevgili eşim  yılbaşı hediyelerimi biraz erken vermiş oldu.Ne mutlu bana.İyi ki açıldın Esse.



Görmüş olduğunuz kedicik de canım arkadaşımın kendi elleriyle benim için  yapmış olduğu seramik çalışması buzdolabı magneti.Ne güzel geliyor yeni yıl, hatırlanarak ve sevildiğimi hissettirerek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder